Expositie in Bibliotheek in AALTEN

februari 8 - april 25

FOTOCLUB HELIOS EXPOSEERT IN DE BIBLIOTHEEK VAN AALTEN MET STILLEVENS

Een tafel met bloemen en planten, dode fazanten, hazen, konijnen, krenten, rozijnen, vazen en glazen, schedels en doeken, kaarsen en boeken, lepels en messen, karaffen en flessen, appels en peren, borden en schalen, kannen en kruiken, een makreel of een schol, niets is te dol.

Ja, veel voorwerpen lenen zich om in een stilleven te verwerken en de fotografen van Fotoclub Helios hebben daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, al is van bovengenoemde ingrediënten lang niet alles terug te vinden. Hoe gevarieerd het thema uitgewerkt kan worden, is in de expositie zien. Soms traditioneel, soms verrassend, maar zeker de moeite waard om even bij stil te staan.

De expositie is te bezichtigen tot 25 april tijdens de openingsuren van de bibliotheek:

maandag en vrijdag            14.00 – 19.00 uur;

dinsdag en woensdag        14.00 – 17.00 uur